Locatie Bruggertstraat

Veel leerlingen uit groep 8 hebben zich aangemeld om kennis te maken met de Business School, het Gymnasium en/of het Technasium op onze locatie Bruggertstraat.
Uit meerdere reacties merkten we dat de leerlingen van groep 8 het erg leuk zouden vinden om kennis te maken met onze locatie.
Maar helaas: Corona gooide zoals bij meerdere dingen roet in het eten!

Echter hiermee was het niet afgedaan voor al die collega’s die op hun eigen manier invulling wilden geven aan hun Business School, hun Gymnasium en hun Technasium.
Als het niet rechtsom (fysiek) kan, dan maar linksom (digitaal).

Dus de collega’s hebben de handschoen opgepakt en een programma samengesteld waarmee de leerlingen van groep 8 toch, ook al is het op afstand, kennis kunnen maken onze locatie en natuurlijk ook met hun vak.

Zo hebben de collega’s van de Business School een digitale les voorbereid om die vanuit hun mooie, nieuw ingerichte lokaal te geven.

De collega’s van het Gymnasium hebben een geweldig filmpje opgenomen met daarin allerlei verwijzingen naar de klassieke oudheid. Een mooie uitdaging voor de leerlingen van groep 8 om erachter te komen om welke mythologische figuren en/of gebeurtenissen het gaat.

De collega’s van het Technasium hebben pakketjes samengesteld die de leerlingen van groep 8 hebben opgehaald op de Bruggertstraat. (Dus toch nog een beetje een kennismaking met de Bruggertstraat.)
Dit pakketje werd uitgepakt tijdens een digitale les van het Technasium.

Op drie heel verschillende manieren is er invulling gegeven aan de pre-Business School, het pre-Gymnasium en het pre-Technasium.

Trots op onze collega’s!

Maar ook trots op alle leerlingen van groep 8 die op een manier, die ze niet gewend zijn, kennis hebben gemaakt met hetgeen de Bruggertstraat te bieden heeft.
En gezien de reacties die binnen zijn gekomen van de leerlingen van groep 8, is deze kennismaking goed bevallen.