Nieuws

06 september 2018

Nieuw wachtwoord MijnBonhoeffer

Vanaf maandag 10 september a.s. moet je met een nieuw wachtwoord inloggen op ‘MijnBonhoeffer’. Leerlingen en ouders van onze locatie ontvangen dit nieuwe wachtwoord via SOM.

Op ‘MijnBonhoeffer’ vind je belangrijke informatie over onze locatie en ons onderwijs op één plek bij elkaar. Wel zo overzichtelijk en gemakkelijk! 

Zo kun je op ‘MijnBonhoeffer’ de contactgegevens van alle medewerkers van onze locatie vinden. In de loop van het schooljaar worden ook nieuwe documenten over bijvoorbeeld de profielkeuze, het eindexamen en de bevorderingsnormen toegevoegd. 

De Algemene Verordening Gegevensbeheer (AVG), de nieuwe Europese privacywet, betekent dat wij, nog meer dan voorheen, informatie over onze leerlingen zo goed mogelijk moeten beschermen. Daarom publiceren wij albums met foto’s en filmpjes ook op ‘MijnBonhoeffer’. Op die manier zijn de foto’s en filmpjes niet ‘openbaar’ en kunnen alleen leerlingen en ouders/verzorgers van onze locatie deze bekijken. 

Nieuw wachtwoord

Om naar ‘MijnBonhoeffer’ te kunnen gaan heb je een wachtwoord nodig. Er is één algemeen wachtwoord voor onze locatie.  Vanaf maandag 10 september a.s. kun je inloggen met een nieuw wachtwoord. Dit nieuwe wachtwoord wordt via SOM naar alle leerlingen en ouders van onze locatie gestuurd. Ook ontvang je een handleiding hoe je kunt inloggen op ‘MijnBonhoeffer’. 

Bewaar het nieuwe wachtwoord goed! Schrijf hem in jouw agenda of maak een notitie in jouw telefoon. Mocht je het wachtwoord vergeten, loop dan even langs bij onze administratie.

Terug naar nieuwsoverzicht
Share