Nieuws

21 juli 2017

Doe mee en win een professionele fotoshoot!

Altijd al een keer model willen zijn bij een professionele fotograaf? Dat kan! Bonhoeffer College geeft 5x een leerling-ouder fotoshoot weg.

Voor onze nieuwe Watkiesjij-campagne zijn we op zoek naar Bonhoeffer leerlingen die volgend schooljaar in klas 1 of 2 zitten en het leuk vinden om samen met hun vader of moeder op de foto te gaan.

De foto's van de shoot worden gebruikt voor onze nieuwe Watkiesjij-campagne, zoals de website Watkiesjij.nl, boekjes, posters en social media. Uiteraard krijgen jullie ook de foto's mee naar huis!

Wat moet je doen?

Stuur vóór 1 september per mail een foto waar jij samen met jouw vader of moeder op staat naar foto@bc-enschede.nl. Vermeld in de mail ook:

  • Jouw naam
  • Leeftijd
  • Leerjaar (1 of 2)
  • Naam van jouw locatie

Uit alle inzendingen selecteert de fotograaf 5 winnaars. De fotoshoots vinden plaats op 12 en 13 september 2017. Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

NB: Over de uitslag van de fotoshoot-actie kan niet worden gecorrespondeerd. Alleen leerlingen van het Bonhoeffer College in Enschede kunnen aan deze actie deelnemen. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Share